Wat biedt ProfCore jou?

Als familiebedrijf staat bij ons de mens centraal: opdrachtgevers en medewerkers. Medewerkers geven we zekerheid en goede loopbaanperspectieven. Opdrachtgevers profiteren elk op unieke wijze van onze dienstverlening

Medewerkerstevredenheid staat voorop bij ProfCore, wat we bereiken door te investeren in de opleiding & ontwikkelingvitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Tevens geven we medewerkers zekerheid en goede loopbaanperspectieven. Want alleen zo blijven wij veranderingen voor én kunnen we de verwachtingen van opdrachtgevers overtreffen: onze voornaamste ambitie.

Benieuwd naar wat ProfCore jou te bieden heeft? 
We accelerate you

ZEKERHEID ÉN VOORUITGANG

Met een jaarcontract op zak, helpt ProfCore jou om het beste uit jezelf te halen. Middels het volgens van opleidingen of cursussen, blijf je jezelf ontwikkelen.

OPLEIDINGEN


Wel ervaring als operator? Maar nog geen relevante opleiding? Of ben je reeds in het bezit van Vapro A/B? ProfCore heeft tweemaal per jaar een start-moment voor de Operator opleidingen en Logistieke opleidingen.

UITDAGENDE WERKPLEKKEN

Bij ProfCore heb je een ruime keuze uit gave projecten. Denk bijvoorbeeld aan werken in de chemie, maakindustrie, voedingsmiddelenindustrie óf in de logistiek. 

MÉÉR DAN WERK 


Naast werken, heeft ProfCore een actieve personeels-vereniging, een fitprogramma, een fietsplan en nog véél meer. 

Ook aan de slag bij ProfCore?