ProfCore Outsourcing: Sabic Product Handling vijf jaar ongeval vrij

04 January 2021

Veiligheid staat bij ProfCore en onze opdrachtgevers hoog op de agenda. Het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers is topprioriteit.

Veiligheid is ook een van de speerpunten binnen ProfCore Outsourcing. 

Armand Quaring, Manager Outsourcing bij ProfCore: “Bij Outsourcing neemt ProfCore de eindverantwoordelijkheid voor het (deel)proces en de output over van een opdrachtgever. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor gestelde targets qua output, kwaliteit én veiligheid. Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de rol die zij hierin hebben. Een hoog veiligheidsbesef is van groot belang voor henzelf, directe collega’s en daarmee ook voor de veiligheid op de werkvloer bij de opdrachtgever. Wij vormen een eenheid met onze opdrachtgever om de gezamenlijk gedragen teamdoelen te behalen.” 


Sabic Product Handling vijf jaar ongeval vrij
Met ruim 45 vakspecialisten bezet ProfCore, volledig zelfstandig, een complete logistieke afdeling voor opdrachtgever Sabic. Op 11 november werden de medewerkers en leveranciers van Sabic Product Handling waaronder ProfCore, gefeliciteerd met de boodschap dat Product Handling vijf jaar ongeval vrij is. Zoals mooi verwoord “één miljoen gewerkte manuren zonder ongeval”. Een geweldige prestatie, waaraan onze ProfCore-collega’s een belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Vanwege de huidige omstandigheden werden alle betrokkenen via bijgaande video over deze mijlpaal geinformeerd. De video is te bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=vnAl6U1B8tY.

Wij feliciteren en danken onze collega’s met deze geweldige prestatie en zijn enorm trots op dit resultaat!