David Westerink

David sprak ambities uit en is nu teamleider bij SABIC Product Handling

David Westerink (41 jaar) is een van de drie teamleiders op het outsourcingsproject SABIC Product Handling, de logistieke afdeling van SABIC, die volledig gerund wordt door ProfCore.

Als teamleider geeft hij leiding aan tien logistiek medewerkers, de functie waarin hij zelf ruim zeven jaar geleden zijn carrière bij ProfCore begon. 

Kans met beide handen aangegrepen
“Sinds midden 2014 heb ik een dienstverband voor onbepaalde tijd bij ProfCore, na twee jaar werkzaam te zijn geweest voor een uitzendbureau.
Ik ben begonnen als logistiek medewerker en zat vooral op de heftruck.
Toen SABIC Product Handling besloot alle activiteiten aan ProfCore uit te besteden, heb ik bij logistiek manager Vincent Raven de ambitie uitgesproken om teamleider te worden”, begint David.

Leren op de werkplek
“Anderhalf jaar geleden kreeg ik het aanbod teamleider te worden. Een kans die ik natuurlijk met beide handen heb aangegrepen. Sindsdien geef ik leiding aan tien medewerkers. Een voorwaarde daarvoor was wel dat ik aan de mbo-opleiding tot logistiek teamleider begon en dat ik die, over een half jaar, succesvol afrond”, legt David uit. 

“Sinds ProfCore ook verantwoordelijk is voor het toezicht en de leiding op de werkvloer, worden er continu verbeteringen doorgevoerd. Dat zie je onder andere terug in een stukje efficiencywinst, door het voortdurend finetunen van processen. Ook de samenwerking tussen verschillende onderdelen op de afdeling is verbeterd”, weet David.  


ProfCore faciliteert ambitie
“Als je ambitie hebt, krijg je bij ProfCore zeker de mogelijkheden om je door te ontwikkelen en een opleiding te volgen. Sterker nog: dat wordt alleen maar toegejuicht. Ook vanuit de opdrachtgever. Op dit moment zit ik bij deze opdrachtgever en in deze functie helemaal op mijn plek. Via deze weg wil ik dan ook ProfCore en Vincent, die tevens mijn mentor is in het opleidingstraject, bedanken voor de geboden kans. Mooi dat ik zo mijn ambities kan waarmaken”, besluit David

Ook interesse om je een uitdaging met jezelf aan te gaan en jezelf door te ontwikkelen? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken met ProfCore.

De procestechniek biedt enorme carrièremogelijkheden. Wij vertellen je graag wat ProfCore voor jou kan betekenen. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek via onderstaande button of stuur een e-mail naar solliciteren@profcore.nl.Als je ambitie hebt, krijg je bij ProfCore alle kansen en dit wordt alleen maar toegejuicht!

David Westerink

Join the team!

Laten we een belafspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking!

Guillermo Lenaerts - Recruiter bij ProfCore

                                                                                         ontdek alle vacatures   aanmelden voor job alert