Ronnie Tijssen

Mogelijkheid om opleiding te volgen, belangrijke reden om voor ProfCore te kiezen

Ronnie Tijssen is nu ruim 1 jaar in dienst van ProfCore. Eerder was hij zes jaar zelfstandige en de laatste twee jaar is hij via verschillende uitzendbureaus werkzaam geweest in diverse technische functies.

Ronnie werkt momenteel via ProfCore bij folieproducent SEKISUI S-Lec op het Chemelot-terrein.“Ik ben bij SEKISUI S-Lec begonnen als laboratoriumoperator. Dat was tijdelijk, voor de duur van zes maanden. Toen er intern een vacature vrijkwam voor een allround operator, heb ik daar succesvol op gesolliciteerd”, vertelt hij. 

Meer zekerheid 
“Ik was op zoek naar meer zekerheid en kwam op internet ProfCore tegen. Ik kreeg meteen een jaarcontract en heb nu uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Tijdens de proeftijd van mijn huidige contract heb ik een hypotheek weten te krijgen, mede door de communicatie tussen ProfCore en mijn hypotheekadviseur. Ook kon ik al na twee maanden met mijn VAPRO B-opleiding beginnen”, vervolgt Ronnie

Opleiding via ProfCore
Het was belangrijk voor mij dat ik via mijn nieuwe werkgever een opleiding kon volgen. Dit was dan ook een belangrijke reden om voor ProfCore te kiezen. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn VAPRO B-opleiding. Als ik die succesvol heb afgerond, ga ik wellicht een vervolgopleiding volgen”, gaat Ronnie verder. “Zo wil ik mij blijven ontwikkelen als operator, iets dat de arbeidsmarkt ook van je verlangt. 

Ik ben dan ook blij dat ProfCore mij en andere medewerkers deze kans biedt. Belangrijk voor onszelf én onze opdrachtgevers. Want zo blijven zij beschikken over de beste vakmensen”, weet hij.

Voordelen van ploegendienst
Ronnie werkt momenteel vanwege het volcontinusysteem bij SEKISUI S-Lec in ploegendiensten. “Ik heb tijdens mijn sollicitatie bewust gevraagd om een functie waar in vijfploegendiensten wordt gewerkt. Zo kan ik meer tijd met mijn dochtertje van 11 maanden doorbrengen. Naast het tijdsaspect is het werken in ploegendiensten ook financieel interessant door de ploegentoeslag”, besluit hij.“

Door het werken in een vijfploegendienst kan ik meer tijd met mijn dochtertje doorbrengen. Ook is het werken in ploegendiensten financieel interessant door de ploegentoeslag!

Ronnie Tijssen

Join the team!

Interesse? Laten we een belafspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking!

Guillermo Lenaerts - Recruiter bij Profcore

                                                                                                   ontdek alle vacatures   aanmelden voor job alert