Wie beter dan jouw toekomstige collega's kunnen je vertellen hoe het is om bij ProfCore te werken! Ben jij op zoek naar zekerheid, opleidingsmogelijkheden of doorgroeimogelijkheden? Of ben je aan het denken over een carrière switch? Lees dan onderstaand de verhalen van onze collega's.

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Collega Ronnie over opleidingsmogelijkheden.

lees hier zijn verhaal

Collega Dinesh over doorgroeimogelijkheden.


lees hier zijn verhaal 

Collega Wendy over carrière switch. 

lees hier haar verhaal

Collega Frederic over zekerheid.

lees hier zijn verhaal

Join the team!

Enthousiast geworden en wil je weten wat ProfCore voor jou zou kunnen betekenen? Laten we een belafspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking!

Patrick Christiaans - Recruiter bij Profcore

Nieuwste vacatures

Heb jij een passie voor alles wat met snoep of eten te maken heeft? En wil je dit combineren met een vaste baan binnen de procestechniek? Ga dan via P...

Werken bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de regio Roermond? Kick-start jouw carriére als Operator via ProfCore!

Ga via ProfCore aan de slag bij Nedzink en werk met innovatieve werkprocessen, werk met de nieuwste en modernste machinelijnen en systemen.

Is het maken van de juiste match tussen uitdagende vacatures en dé perfecte kandidaten jouw kracht? Ben je commercieel ingesteld en heb je interesse i...

                                                                                                         ontdek alle vacatures   aanmelden voor job alert