Frederic Lebouille


"Het is een geweldig gevoel als je inzet erkend wordt en je werkgever achter je staat. Voor het eerst in 15 jaar heb ik zekerheid en kan ik weer vooruit kijken."


“Mijn naam is Frederic, 41 jaar oud en woonachtig in Valkenburg. Ik ben al ruim 15 jaar werkzaam in de logistiek, hoofdzakelijk op uitzendbasis. Na het afronden van de vakopleiding Zilversmid ben ik begonnen met werken in de logistieke sector en is het zilversmeden uiteindelijk een hobby gebleven.

Nu, 15 jaar en zo’n zeven uitzendbureaus verder, werk ik een jaar bij ProfCore en heb ik recent voor het eerst in mijn werkcarrière een contract voor onbepaalde tijd mogen ontvangen. Het is een geweldig gevoel als je inzet erkend wordt én je werkgever achter je staat.

ProfCore is echt een werkgever die zorgt voor haar medewerkers."

        


Veel positief veranderd
"Er is is voor mij veel veranderd sinds ik bij ProfCore werkzaam ben. Voorheen kon ik geen verlof of vakantie plannen en was het altijd afwachten hoelang ik aan het werk kon blijven. Dit was een onzekere tijd voor mij. Nu voel ik mij zekerder en kan ik weer vooruit kijken. Een heerlijk gevoel dat ik iedereen gun!"

Ik heb financiële zekerheid én heb gegarandeerd een gaaf project waar ik aan de slag kan.

collega Frederic