Jan Been

“ProfCore is gedurende de 30 jaar die ik hier werkzaam ben, altijd flexibel en een betrouwbare werkgever voor mij geweest.”
 

“Ik ben op mijn zestiende begonnen met werken als timmerman en toen ik 27 jaar oud was heb ik de mogelijkheid gekregen om aan de slag te gaan bij ProfCore, toentertijd ADB. 

Inmiddels heb ik op verschillende werkplekken gewerkt. Werkplekken die op dat moment het beste bij mij en mijn privé situatie pasten. Momenteel ben ik werkzaam als heftruckchauffeur bij het project Arlanxeo."

Opleidingsmogelijkheden
"ProfCore heeft mij altijd de mogelijkheid geboden om opleidingen te volgen. Zo heb ik mijn hef- en reachtruckcertificaat behaald, een logistieke opleiding gevolgd, mijn VCA certificaat behaald en ben ik al jaren BHV’er. 

In 2019 werd ik, vanuit de 'Procesoperator van het Jaar-verkiezing' uitgeroepen tot "Meest ijverige procesoperator". Dit voelde als een bekroning op mijn inzet van de afgelopen 30 jaar.

Ik heb ProfCore in veel stadia van groei meegemaakt; van een klein bedrijf tot een grote partner in de industrie met meer dan 500 medewerkers. Een mooi bedrijf om voor te werken!"Ik zou ProfCore omschrijven als een betrouwbare werkgever die begaan is met haar medewerkers.

collega Jan

Join the team!

Interesse? Laten we een belafspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking!

Patrick Christiaans - Recruiter bij Profcore

                                                                                               ontdek alle vacatures    aanmelden voor job alert