Michel Roossien

“ProfCore is een familiebedrijf in hart en nieren. We staan voor elkaar klaar wanneer dit nodig is. Het geeft een fijn gevoel dat je op je werkgever kunt bouwen.”
 

"Op het moment dat ik in aanraking kwam met ProfCore was ik al werkzaam in de technische sector, maar zocht ik een werkgever die écht bij mij past. Na een aantal werkgevers waar ik niet helemaal mezelf kon zijn, bleek dit een mooie overstap.

Twee jaar geleden ben ik begonnen bij ProfCore en momenteel ben ik werkzaam bij het project Transcarbo te Hoensbroek. Bij dit project ben ik fulltime aan het werk met het produceren van de meest uiteenlopende kunststof kozijnen. Naast mijn fulltime functie bij dit project, volg ik via ProfCore de procesoperator opleiding niveau B."

In goed overleg
"Mijn Project Manager staat dag en nacht voor me klaar en is betrokken bij mij als persoon. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek en als ik op korte termijn moet inspringen voor de kinderen, valt hier in goed overleg altijd een mouw aan te passen. Ook biedt ProfCore veel extra’s, zoals een actieve personeelsvereniging die jaarlijks verschillende uitjes voor jong en oud organiseert. Een geweldig bedrijf om voor te werken!"


ProfCore is een echt familiebedrijf, dit is geweldig voor mij en de kinderen.

collega Michel

Join the team!

Interesse? Laten we een belafspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking!

Patrick Christiaans - Recruiter bij Profcore

                                                                                                            Ontdek alle vacatures   aanmelden voor job alert