Groeien binnen ProfCore

ProfCore biedt jou een fijne werkplek bij mooie projecten in jouw regio. Daarnaast kun je opleidingen volgen tot Procesoperator niveau A, B of C en tot Logistiek teamleider of Logistiek medewerker. Ook kun je bij ons je hef- en reachtruck certificaat behalen. 

Meer weten?

Graag vertel ik je meer over de opleidingen binnen ProfCore. Neem vrijblijvend contact op!

Guillermo Lenaerts - Recruiter bij Profcore

Procesoperator A, B, C

Ben jij (beginnend) procesoperator en toe aan meer verantwoordelijkheden? Of heb je wel de ervaring, maar nog geen relevante opleiding? ProfCore biedt haar medewerkers de mogelijkheid om zichzelf te blijven ontwikkelen. 

Dit kan door naast je werk bij ProfCore een Procesoperator opleiding niveau A, B, C te volgen. Bij deze opleiding krijg je, samen met andere collega's in groepsverband, een keer per week een dagdeel les door een erkend opleidingsinstituut. De rest van de opleiding voltooi je naast je werk via thuisstudie. De lessen volg je op een vaste dag per week, op een locatie in de omgeving van de vestiging waar je werkzaam bent.

Operator A

De opleiding Procesoperator niveau A is bedoeld voor beginnend operators en technici die zelfstandig aan onderdelen van het productieproces werken. Je bedient, bewaakt en onderhoudt apparatuur. Daarnaast beschik je over de kennis en kunde om de kwaliteit van product en proces te controleren en daar waar nodig in te grijpen. .


Operator B

De Procesoperator opleiding niveau B is geschikt voor operators en technici die zelfstandig productieprocessen besturen. Je beheerst de kwaliteit en verricht onderhoud. Tevens assisteer je bij complexe onderhouds- en ombouwwerkzaamheden.

Na het behalen van je Procesoperator B-opleiding, ben je in staat om collega's te begeleiden. 

             Operator C

                        De opleiding Procesoperator                                       niveau C is geschikt voor                                              procesoperators en technici die                                    installaties bedienen en 
                      bewaken, waarmee omvangrijke
                      gecompliceerde proces-                                                bewerkingen worden uitgevoerd.
                      Je ziet zelfstandig toe op de 
                      bediening van  productie- 
                      processen  en voert
                      coördinerende taken uit op het                                    gebied van productie,  kwaliteit                                   en onderhoud.                          

Logistiek medewerker

Naast de opleiding tot Procesoperator biedt ProfCore ook diverse opleidingen binnen de logistiek. Heb je enkele jaren ervaring in de logistiek óf wil je je laten omscholen tot logistiek medewerker? ProfCore helpt jou middels diverse opleidingen en cursussen om het beste uit jezelf te halen.

Heftruck/ Reachtruckchauffeur

Als Heftruck/Reachtruckchauffeur weet jij als geen ander de weg binnen het magazijn. Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor inkomende en uitgaande goederen, deze controleer je, documenteer je en zet je met behulp van een hef- of reachtruck op de juiste plek. Je kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan!

Logistiek teamleider

Als logistiek teamleider coördineer je de werkzaamheden en middelen met betrekking tot de goederenontvangst en -opslag, het verzamelen en verzendklaar maken van de goederen en doe je de voorraadinventarisatie.

De logistiek teamleider is verantwoordelijk voor het juiste gebruik van middelen, (periodiek) onderhoud van de middelen en in overleg met zijn leidinggevende voor de vervanging of aanschaf van middelen.

Logistiek supervisor

Als logistiek supervisor geef je leiding aan een magazijn of distributiecentrum. Daarbij horen activiteiten zoals de ontvangst, controle, opslag en het versturen van goederen. Je regelt dat goederen zo snel, slim en goedkoop mogelijk van de ene naar de andere plek komen. Ook hou jij je bezig met de planning. Dat is soms een hele puzzel, maar jij lost die op. Je laat het uitvoerende werk meestal doen door teamleiders en andere medewerkers.

B-VCA certificaat

Veiligheid is in ons vak erg belangrijk. Het waarborgen van de veiligheid van onze collega's is topprioriteit. Het B-VCA certificaat is gericht op veiligheidsbeheersing ten aanzien van activiteiten op de werkvloer en de veiligheidsstructuren binnen het bedrijf.

De B-VCA opleiding bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen. De opgedane kennis wordt getoetst middels een examen. Rond je deze succesvol af, dan krijg jij een B-VCA certificaat.

Meer weten?

Graag vertel ik je meer over de opleidingen binnen ProfCore. Neem vrijblijvend contact op!

Guillermo Lenaerts - Recruiter bij Profcore

                                                                                                ontdek alle vacatures   aanmelden voor job alert