Jij en ProfCore

Als familiebedrijf staat bij ons de mens centraal; opdrachtgevers en medewerkers! Medewerkers geven we zekerheid en goede loopbaan-perspectieven. We hebben jou als ervaren vakprofessionals, starters of zij-instromer dan ook veel moois te bieden.

Medewerkerstevredenheid staat voorop bij ProfCore. Daarom investeren we in jouw opleiding & ontwikkeling, jouw vitaliteit en jouw duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. En zorgen we voor uitdagende werkplekken bij toonaangevende bedrijven in de regio!

Benieuwd naar wat ProfCore jou te bieden heeft? Of lezen hoe jouw toekomstige collega's het ervaren om bij ProfCore te werken?

We accelerate you

Join the team!

Laten we een belafspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking!

Guillermo Lenaerts - Recruiter bij Profcore


FUN

MÉÉR DAN WERKEN

ProfCore maakt serieus werk van jouw vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo kun je met korting sporten en zorgen we ook voor de nodige ontspanning en binding met je collega's. Daar zorgt o.a. onze actieve personeels-vereniging voor.

Via ProfCore kun je aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers. Denk hierbij aan gave projecten in de chemie, maakindustrie, voedingsmiddelen-industrie of in de logistiek. Met als bijkomend voordeel dat je, door te werken in ploegendienst, meer vrije tijd krijgt die je kunt gebruiken voor je gezin of hobby.

GROW

RELEVANTE OPLEIDINGEN

Wel ervaring als operator, maar nog geen relevante opleiding? Of ben je reeds in het bezit van een diploma en wil je je kennis verder uitbreiden? ProfCore biedt diverse Operator opleidingen en Logistieke opleidingen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen binnen een industrie die nooit stilstaat! 

Ook voor jou als nieuw talent binnen de procesindustrie, biedt ProfCore je alles wat je nodig hebt om een carrière binnen de procesindustrie op te bouwen. Wij bieden jouw de inspringplank en begeleiding in jouw carrière ontwikkeling.

TRUST

ZEKERHEID ÉN VOORUITGANG

Met een contract op zak, helpt ProfCore jou om het beste uit jezelf te halen. Middels het volgen van opleidingen of cursussen blijf je jezelf ontwikkelen.

We kijken naar jou, en bieden je vertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, werkplekken bij toonaangevende opdrachtgevers en daarmee een baan die bij je past!


Meer weten?

Is je interesse gewekt? Laten we een belafspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking!

Guillermo Lenaerts - Recruiter bij Profcore

Nieuwste vacatures

Ga via ProfCore aan de slag bij Nouryon

Ga via ProfCore aan de slag bij NedZink

Wil jij als mechanisch vaardige Packaging Operator aan de slag bij ons Outscourcingsproject bij SABIC PH?

Wil jij als allround operator werken bij een wereldwijd toonaangevende producent van veevoer? Via ProfCore kun je bij onze opdrachtgever Schils aan de...

                                                                                                                      ontdek alle vacatures