Jij en ProfCore

Als familiebedrijf staat bij ons de mens centraal; opdrachtgevers en medewerkers! Medewerkers geven we zekerheid en goede loopbaan-perspectieven. We hebben jou als ervaren vakprofessionals, starters of zij-instromer dan ook veel moois te bieden.

Medewerkerstevredenheid staat voorop bij ProfCore. Daarom investeren we in jouw opleiding & ontwikkeling, jouw vitaliteit en jouw duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. En zorgen we voor uitdagende werkplekken bij toonaangevende bedrijven in de regio!

Benieuwd naar wat ProfCore jou te bieden heeft?
We accelerate you


FUN

MÉÉR DAN WERKEN

ProfCore maakt serieus werk van jouw vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo kun je met korting sporten en zorgen we ook voor de nodige ontspanning en binding met je collega's. Daar zorgt o.a. onze actieve personeels-vereniging voor.

Via ProfCore kun je aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers. Denk hierbij aan gave projecten in de chemie, maakindustrie, voedingsmiddelen-industrie of in de logistiek. Met als bijkomend voordeel dat je, door te werken in ploegendienst, meer vrije tijd krijgt die je kunt gebruiken voor je gezin of hobby.

GROW

RELEVANTE OPLEIDINGEN

Wel ervaring als operator, maar nog geen relevante opleiding? Of ben je reeds in het bezit van een diploma en wil je je kennis verder uitbreiden? ProfCore biedt diverse Operator opleidingen en Logistieke opleidingen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen binnen een industrie die nooit stilstaat! 

Ook voor jou als nieuw talent binnen de procesindustrie, biedt ProfCore je alles wat je nodig hebt om een carrière binnen de procesindustrie op te bouwen. Wij bieden jouw de inspringplank en begeleiding in jouw carrière ontwikkeling.

TRUST

ZEKERHEID ÉN VOORUITGANG

Met een contract op zak, helpt ProfCore jou om het beste uit jezelf te halen. Middels het volgen van opleidingen of cursussen blijf je jezelf ontwikkelen.

We kijken naar jou, en bieden je vertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, werkplekken bij toonaangevende opdrachtgevers en daarmee een baan die bij je past!


Join the team!

Laten we een belafspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking!

Patrick Christiaans - Recruiter bij Profcore

Nieuwste vacatures

Heb jij een passie voor alles wat met snoep of eten te maken heeft? En wil je dit combineren met een vaste baan binnen de procestechniek? Ga dan via P...

Werken bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de regio Roermond? Kick-start jouw carriére als Operator via ProfCore!

Ga via ProfCore aan de slag bij Nedzink en werk met innovatieve werkprocessen, werk met de nieuwste en modernste machinelijnen en systemen.

Is het maken van de juiste match tussen uitdagende vacatures en dé perfecte kandidaten jouw kracht? Ben je commercieel ingesteld en heb je interesse i...

                                                                                                                      ontdek alle vacatures