Een droombaan én een rijbewijs? 
Of een bonusregeling t.w.v. 1500 euro netto als je al een rijbewijs hebt!

Werken kun je overal. Maar bij Team ProfCore hebben wij - naast een gave baan - nog veel meer te bieden.

ProfCore geeft je carrière in de procesindustrie of logistiek een vliegende start. Wij doen er alles aan om jou op de juiste plek te krijgen. En dus investeren wij ook in jouw rijbewijs! Want dit zien we, net als onze andere opleidingen, als een investering in jouw carrière. Rijbewijs al in bezit? Dan hebben we een mooie bonusregeling t.w.v. 1500 euro netto!

Wacht, zeiden jullie 'rijbewijs'?

Ja, dat lees je goed! Benieuwd hoe ProfCore jou helpt aan je droombaan én je rijbewijs? Laten we snel een afspraak maken! 

Flór van Lang- Recruiter bij ProfCore

Rijbewijs? 
Ja, dat lees je goed. Wij doen er alles aan om jouw carrièrestart in goede banen te leiden. Net als andere opleidingen zien we je rijopleiding ook als een investering om jou op de juiste plek te krijgen! 

Het enige wat we van jou verwachten, is dat je na het behalen van je rijbewijs in het bezit bent van een auto of scooter om op je werk te komen. En zolang je je rijbewijs nog niet hebt, zorgen we er uiteraard voor dat je niet al te ver hoeft te reizen naar je werk.

Rijbewijs al in bezit? Dan hebben wij een bonusregeling voor jou!
Rijbewijs al in bezit? Dan hanteren wij een bonusregeling t.w.v. 1500 netto. De eerste 500 euro ontvang je na een half jaar, de overige 1000 euro nadat je eerste jaar bij ProfCore erop zit! Onze recruiters kunnen je alle details van deze mooie bonusregeling toelichten! Vraag daarvoor een gesprek aan.

Hadden wij ons al voorgesteld?
ProfCore is een ambitieus familiebedrijf met zo’n 500 procesoperators en logistieke vakspecialisten in vaste dienst. Al bijna 40 jaar helpt ProfCore bedrijven die actief zijn in de chemie-, food- en maakindustrie en logistiek vooruit. 

Ben jij klaar voor de arbeidsmarkt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook als je nog geen vooropleiding of werkervaring hebt. Als je de goede instelling hebt 
én je aangetrokken voelt tot techniek, dan komen wij graag met jou in contact!


Meer weten over de mogelijkheden bij ProfCore?

Laten we nu een afspraak maken! 

Flór van Lang- Recruiter bij ProfCore

Alvast meer weten over ProfCore?
Bij Team ProfCore hebben we heel wat moois te bieden! Wij bieden FUNGROW en TRUST!
Alvast meer weten, klik op onderstaande button!

                                                                                                                        JIJ EN PROFCORE
                                                                                                        ontdek alle vacatures   aanmelden voor job alert