Sollicitatieprocedure 

Nadat je de vacature die bij jou past hebt gevonden, doorloop je de volgende stappen.
Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via solliciteren@profcore.nl óf bel met onze recruiters via 06 300 118 46.

SOLLICITATIE

Je upload jouw cv én motivatie via de sollicitatieportal. Deze sollicitatieportal vind je onderaan de vacature die jouw voorkeur heeft, door te klikken op de button "solliciteer op vacature"

CV-CHECK

Jouw cv én motivatie wordt door onze recruiter zorgvuldig doorgenomen.  Zij neemt vervolgens contact met jou op.

KENNISMAKINGSGESPREK

Wanneer jouw profiel aansluit bij één of meerdere projecten binnen ProfCore, nodigt de recruiter jou uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een van onze vestigingen. 

INTREDETOETS & REFERENTIECHECK

ProfCore biedt iedereen vastigheid en vooruitgang. Omdat veel van onze collega's na de start van hun carrière bij ProfCore starten met een opleiding, laten we jou vooraf vaak een intredetoets maken.

Ook checken wij van al onze nieuwe collega's één of meerdere referenties. Zo krijgen wij een beter beeld, bij wie jij bent.

VERVOLGGESPREK / RONDLEIDING

We nodigen jou graag uit voor een vervolggesprek met één van onze Project Managers. Zij zullen jou alle ins en outs geven over de projecten die bij jou passen. 

Vervolgens gaan zij samen met jou enkele projecten bezichtigen, zodat jij een goed beeld krijgt van de werkzaamheden, het proces en de opdrachtgever. 


CONTRACTAANBIEDING

Gefeliciteerd! We kijken uit naar een mooie samenwerking en willen jou uitnodigen om het contract op één van onze vestigingen te komen ondertekenen. 

Gedurende deze afspraak, ontvang je alle kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen én alle informatie die jij nodig hebt om te starten op jouw project. 

Vragen?

Geïnteresseerd in ProfCore? Laten we een belafspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking!

Sam Haan - Recruiter bij Profcore

                                                                                                       ontdek alle vacatures   aanmelden voor job alert