Wie is ProfCore?


ProfCore is al meer dan 35 jaar regionaal toonaangevend als personele dienstverlener voor de procesindustrie en logistiek. Met onze diensten op het vlak van outsourcing en detachering helpen we opdrachtgevers vooruit op de manier die voor hén de meeste (meer)waarde creëert.

Als ambitieuze organisatie, met ruim 500 medewerkers in dienst, werkt ProfCore voor toonaangevende bedrijven in de food, chemie, maakindustrie en logistiek. Onze partnerships gaan al vele jaren terug. Het vooruithelpen van onze opdrachtgevers door het inzetten van onze expertise en vak-specialisten, dat is onze missie. Met als doel samen veranderingen in de markt vóór te blijven.

Als familiebedrijf staat bij ons de mens centraal: opdrachtgevers en medewerkers, zowel in het werkveld als onze backoffice. Medewerkers bieden we zekerheid én goede loopbaanperspectieven. 

We accelerate youOnze dienstverlening


Onze vakgebieden

Als procesoperator of logistiek vakman bij ProfCore ben je werkzaam in diverse branches: van chemie tot food, van agro tot maakindustrie. Dat zorgt voor veel afwisseling in je werk.  Via onderstaande filmpjes informeren we je graag over hoe deze vakgebieden eruit zien en welke uitdagingen de verschillende vakgebieden met zich meebrengen.

FOOD

Als operator in de food staan kwaliteit, hygiëne en veiligheid bij jou hoog in het vaandel. 

Daarom dien je als operator goed op de hoogte te zijn van de bedrijfs-voorschriften, zoals HACCP met betrekking tot voedselveiligheid en de Arbo-voorschriften met betrekking tot de eigen veiligheid. Jij ziet toe op een correct verloop van de levensmiddelenproductie aan jouw lijn en grijpt in daar waar je het mis ziet gaan.
 

CHEMIE

Als procesoperator in de chemie, ben je veelal werkzaam vanuit de meetkamer. Je overziet één of meerdere chemische processen en stuurt deze waar nodig bij. 

Tevens stuur je vanuit de meetkamer een team van buitenoperators aan, om het proces vlekkeloos te laten verlopen. Bij het verhelpen van complexe storingen, ben jij het eerste aanspreekpunt voor de buitenoperators. Vervolgens schakel je met de Technische dienst, afnemers en leveranciers om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. 

LOGISTIEK

Het werken in de logistiek, is geen enkele dag hetzelfde. Samen met jouw team maak je een planning en taakverdeling op basis van de klantbehoefte die dag. Het picken en packen van producten, het sealen van pallets, het verrichten van administratieve werkzaamheden ten behoeve van transport en het laden en lossen van vrachtwagens, behoren dagdagelijks tot jouw werkzaamheden. 

Veiligheid, efficiency en timemanagement zijn begrippen die bij jou hoog in het vaandel staan. Jouw werk is pas klaar, wanneer alle orders op weg zijn naar de klant. 

MAAKINDUSTRIE

Het produceren van deel- óf eindproducten behoort tot jouw core-business. Of het nou kozijnen, auto-onderdelen of bouwmaterialen zijn, in de maakindustrie is geen enkele dag hetzelfde. Samen met jouw team bespreek je aan het begin van de dienst de taakverdeling en het productieschema, waarna je je dienst vervolgt met het opstarten en monitoren van een (deel-)proces. Je zorgt voor voldoende aanvoer van grondstoffen, uitvoeren van kwaliteitscontrole en het oplossen van storingen. Aan het einde van jouw dienst, draag je een dagrapport over aan de ploeg die jouw werkzaamheden overneemt.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze Job Alert en ontvang een 
e-mail zodra nieuwe vacatures beschikbaar komen. Zo houden we jou graag op de hoogte!